ΝΕΑ & TRAILERS

Μάθετε πρώτοι όλα τα νέα για τις αγαπημένες σας σειρές!

Τι φοβάται η Φαχριγιέ Εβτζέν για το μωρό που περιμένει;

Τι φοβάται η Φαχριγιέ Εβτζέν για το μωρό που περιμένει;

Η Φαχριγιέ Εβτζέν έχει χαρακτηριστεί υπερβολική από τους δημοσιογράφους, σχετικά με την προστασία του μωρού που περιμένει. Πολλά δημοσιεύματα αναφέρονται στις φοβίες που έχει, στα πολλά βιβλία που συμβουλεύεται και γενικά στο γεγονός ότι η εγκυμοσύνη την έχει γεμίσει περισσότερο με αγωνία, παρά με χαρά.

Το τελευταίο νέο που κυκλοφόρησε γύρω από τη Φαχριγιέ Εβτζέν και την εγκυμοσύνη της έχει να κάνει με την προσπάθεια της να αποφεύγει κάθε έκθεση σε ακτινοβολία. Η ηθοποιός, που μέχρι πρότινος είχε απαγορέψει στο σπίτι τα αρώματα, τώρα παίρνει τα μέτρα της και για την ακτινοβολία.

Η τεσσάρων μηνών έγκυος Φαχριγιέ έχει μειώσει κατά πολύ τις τηλεφωνικές της συνομιλίες, για να μην επηρεάζεται το μωρό της. Μάλιστα, όποτε μιλά στο τηλέφωνο, κουβαλά μαζί της και μια συσκευή που εμποδίζει την απορρόφηση της ακτινοβολίας από τον οργανισμό.

Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ, επίσης, για το καλό της υγείας της συζύγου του και του γιου του, επιδιώκει όταν μιλά στο τηλέφωνο να μην είναι κοντά της.

Πέρα από αυτά, το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι περνά τις περισσότερες ώρες της ημέρας τους στο σπίτι και ανυπομονεί να υποδεχτεί το γιο τους. Έχουν ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες και μόνο την προηγούμενη εβδομάδα το ζευγάρι ξόδεψε 120.000 τούρκικες λίρες προκειμένου να διακοσμήσει και να επιπλώσει το βρεφικό δωμάτιο! Το χρώμα που κυριαρχεί, φυσικά, είναι το γαλάζιο!

Share this Post:

Διαβάστε ακόμη:

Επικοινωνία